fananimemanga
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

loc unde te poti relaxa

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

MODERATORI NOU VENITI [DOAR EI]

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
akasha

akasha

Data de înscriere : 06/10/2008
Varsta : 28

MODERATORI NOU VENITI [DOAR EI] Empty
MesajSubiect: MODERATORI NOU VENITI [DOAR EI]   MODERATORI NOU VENITI [DOAR EI] I_icon_minitimeMar Oct 07, 2008 4:54 pm

Ohayoo!!...moi c'est anda.Sunt in clasa a7a...sunt din bucuresti.Si acum,ceva legat cu totul si cu totul despre mine:
culorile preferate:rosu,mos,bleu,alb,portocaliu,verde,albastru...
florile preferate:crini,trandafiri,gladiole,iris,orhidee,nufar..
materie preferata[la scoala]:romana,mate,sport,engleza,si ultima,dar nu cea din urma,PAUZAAAAA!!!
manga preferata:NAruto
anime preferate:Vampire knight,Naruto,Inuyasha,povesti cu fantome,Kyoro-chan,Shaman king,Digimon tamers,Blood+,Full metal alchemist fumoffu,Full metal panic...etc
Animale preferate:caine,pisica,tamagochi...
muzica preferata:rock,punk,pop
trupe preferate:linkin park,tokio hotel,evanescence,papa roach,simple plan,cinema bizarre,gazzette,An cafe,my chemical romance,nevada tan,blaxy girls,fall out boy...
cantaret/a preferat/a :pe primul loc:MIYAVI!!!...avril lavigne,ashlee simson,celine dion,gackt[mai putin]
melodii preferate:imi plac toate melodiile trupelor/cantaretilor insirati mai sus
so..atat despre mine..#:-S ...cred ca am pus destula descriere Very Happy

daca vreti sa mai stiti ceva,intrebati!

[EDIT] acest subiect mai exista, dar a fost mutat.Acest topic ramane deschis iar celalalt il sterg.Mare atentie data viitoare
Sus In jos
Yume-chan

Yume-chan

Data de înscriere : 09/10/2008
Varsta : 28
Localizare : Bucuresti,Romania

MODERATORI NOU VENITI [DOAR EI] Empty
MesajSubiect: Re: MODERATORI NOU VENITI [DOAR EI]   MODERATORI NOU VENITI [DOAR EI] I_icon_minitimeSam Oct 11, 2008 6:33 pm

deci.....ma chema corina ioana am 13 ani.....(mda cam monoton inceputul)
poi sa incep cu ce imi place....
1.mUzIk ...i love muzik....trupe :1(numbre one)The rasmus,linkin park,skillet,ramstein,ikimono gakari,dj,house...mooolte ca dak stau sa le scriu ma apuca anul nou...lol!
2.viatza...iubesc tot ce tine de viatza....
3.animeurile
4.excursiile si taberele
5.sa ies cu prietenii si colegii in oras
multeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
Acum ce urasc..
1.mincinosii....eh ji yo mai mint cateodata Embarassed
2.barfitorii
3.manelele
4.scoala...mrg nu prea mult q exceptia temelor si sculatu de dimineata urask...
hy ca ma dor degetele de la atat scris...dak vreti mai multe informatii cereti id prin pm....
ja' all ..

[b]EDIT-deci trebuia sa faci propriul tau topic.Mare atentie data viitoare
Sus In jos
http://ioana96.hi5.com

MODERATORI NOU VENITI [DOAR EI]
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
fananimemanga :: Nou veniti-
Mergi direct la: